Forsvundet dyr 

Dit dyr er løbet væk – jeg kan hjælpe dig

Det er en meget stressende oplevelse for dig som ejer. Jeg kan via et foto gå ind telepatisk og kommunikere med dit dyr. Når jeg har kontakt med dyret, kan det ofte beskrive, hvor det er. Dyret kan nogle gange også forklare, hvad der er sket, siden det har mistet orienteringen.

Når jeg har kontakt med dyret eller har en beskrivelse af stedet, hvor dyret er/ har været og eventuelt ved, hvad der er sket ringer, jeg til dig og guider dig videre, hvis det er nødvendigt. Derefter er jeg tilgængelig via telefon og SMS de følgende 60 minutter med råd og vejledning. Det er en god ide, at jeg også kan komme i kontakt med dig via telefonen i dette tidsrum, hvis jeg får flere beskeder til dig.

Det er meget vigtigt at huske, at det aldrig er til at vide, om der vil komme kontakt til dyret. Der er desværre heller ingen garanti for, at du vil gense dit dyr. Jeg kan desværre ikke bestemme, hvad der kommer af hjælp fra den åndelig verden.

Jeg ser med dyrets øjne i hvilket landskab, det befinder sig. Nogle gange kommer der også geografiske forklaringer. Det er ikke alle dyr jeg kan genforene med ejere. Desværre.

Årsagen hertil er, at beskrivelserne af opholdsstedet kan være umulige for ejer at finde, hvilket er ganske forståeligt ’Jeg ligger på en mark’, siger hunden. Det er jo ikke meget at gå med som ejer – men jeg lover dig. Jeg sætter alt ind på at hjælpe og få så tydelige billeder, som er muligt. 

MIN BEGRÆNSNING: Jeg tuner ikke ind på dyr, hvor ejer ikke selv retter henvendelse til mig. 

Jeg vil gerne Anne Mette de bedste “anbefalinger “. Vores kat Felix var væk… det plejer han aldrig at være …. da vi ikke havde set ham i 3 hele dage, kontaktede jeg AM, jeg troede ikke så meget på det, men valgte at lade min tvivl komme AM til gode.

Heldigvis, for efter at have sendt AM et billede af Felix gik der få timer, så ringede hun og fortalte hun havde været i kontakt med Felix og han var ikke død, men lukket inde i et gammelt mørkt skur ikke langt fra hjemmet . Og ja jeg fandt ham ca. 100 m fra hvor vi bor … I live, sulten, tørstig og meget træt. Men hjem kom han. tak.

Anne Mette Stilling

Jeg har over flere omgange fået god hjælp af AM i form af dyreclairvoyance. Først fik jeg god hjælp til min hund, som fortalte, at hun altså ikke ville i bad, men godt ville vaskes udenfor. Hun vidste nemlig godt, at hun skulle vaskes pga. allergi.

Senere bad jeg AM om hjælp med min kat Freja, som ikke ville komme ind, men som var flyttet ud i vores garage. Der bor hun stadig, men nu ved jeg hvorfor; hun har brug for at kunne komme ud og lede efter sin ven som hun havde mistet.

Jeg vidste jo med det samme af det var Porsche som AM talte om. Han forsvandt den  17.7.2014 og jeg kendte ikke hans skæbne. AM havde efterfølgende en samtale med Porsche som jeg altid har følt levede men selv om jeg har gjort meget så var han som sunket i jorden.

AM fik at vide at han var på en gård på Lolland, var kørt med en håndværkerbil. Der arbejdede han. Han havde det godt. Jeg fandt frem til gården via efterlysningssider på Facebook. Porsche viste sig for mig og AM var med mig via telefonen og hun havde telepatisk
kontakt med Porsche. Han ville dog ikke med hjem, da han har et arbejde på gården.

Han havde en besked til os:
“Alt er godt. Vi vil være i hinandens hjerter – vi ses igen. Tak for alt I lærte mig om det gode i mennesker. Det var et paradis at bo hos jer. Jeg restituerede og ladede op hos jer – nu arbejder jeg videre. Her er der brug for mig på en anden måde. De har brug for mig til at passer på …. Tak til jer”.

Vi har altid vidst vi ville have respekt for hvad han ville og vidste at han ikke skulle fanges med fælde. Så det står vi ved og han passer nu sit arbejde. Da han kom frem så var det for at vise mig at han var der og sige hej og farvel❤️ I 4 år havde vi ikke vidst hvor han var. Nu fik vi vished.

Det er et fantastisk samarbejde vi har haft med AM i forhold til at få vished omkring Porsches skæbne. Alle budskaber er leveret med kærlighed og respekt for både mennesker og dyr. Jeg vil afgjort benytte AM igen såfremt der opstår problemer med mine skønne dyr. Jeg
giver AM de bedste anbefalinger med på vejen.

Janne Vagn Nielsen