Matche dyr og ejere

Skal du have en ny hund eller kat eller mangler din hest en halv eller helpart, så kan jeg hjælpe dig ved at tune ind på dyret og se, hvilke behov det har. Jeg beskriver dyrets personlighed, og hvad der skal til for at det trives.

Du ved som ejer om det er det, du kan byde ind med og om de behov dyret har og om dets personlighed vil matche i din familie. F.eks. matcher en hund med høj energi og et stort behov for motion ikke til en person, der ikke bryder sig om at gå længere ture.

Mangler din hest en ny ejer eller en halvpart, så kan jeg fornemme hvilke ridekvalifikationer potentielle nye ryttere skal have og har ud fra de navne, du giver mig.

Jeg kan beskrive det samarbejde hesten, du og den mulige person har mulighed for at få ud fra de potentialer den åndelige verden beskriver, I sammen har.