Det siger ejerne

Jeg har været så privilegeret at have besøg af Anne Mette, hele to gange. Først derhjemme til min kat Buller, sidenhen på gården til Frederik min hest ❤️ Det var virkelig for vildt ��❤️

Jeg var egentlig bare nysgerrig på mine dyr og deres velbefindende. Buller havde haft en ændret adfærd, som jeg egentlig ikke kunne forstå, men det er simpelthen fordi han er kongen af vejen, så han skal holde styr på det hele udenfor og føler derfor en form for stress når han er indenfor, for så ved han jo ikke hvor og hvad hans venner og fjender laver. Det passede ham bestemt heller ikke at han blev tvunget til at være indenfor mens Anne Mette var her.

Årh det var så rørende da Anne Mette talte med Frederik, det gik lige i hjertet. Han fortalte Anne Mette, hvor længe han har været hos mig, at han er nysgerrig og elsker at følge med i alt, og kan bare stå med hovedet ud af vinduet og se sig rundt omkring. Han fortalte desuden at han elsker at løbe stærkt (travhest AM vidste det ikke) men at tingene har ændret sig og det er ikke længere det samme.

Tårerne begyndte bare at trille ned af kinderne på mig, det var hårdt at høre, for jeg ved hvor meget han elsker det og vi blev ét ude på marken. Jeg spurgte AM om Frederik havde fortalt hende, hvorfor tingene havde ændret sig, hun sagde nej, hun havde heller ikke spurgt.

Prøv at spørge sagde jeg, og lige med det samme kom det bare… I har været ude for en voldsom ulykke…., sagde AM. Ja det har vi desværre. Vi styrtede med mellem 40 til 50 km/t og derfor syntes jeg ikke det er fedt at ride stærkt mere, men det syntes Frederik stadigvæk.

Frederik fortalte så mange ting, som Anne Mette simpelthen ikke kunne vide noget om, da det er ting som kun Frederik og jeg ved, som jeg gerne vil holde for mig selv. Jeg fik også muligheden for at stille spørgsmål, og en af tingene jeg spurgte om var, hvorfor
han hopper når vi er på tur.

Det er musene’, sagde AM. ’Hvad for noget’, sagde jeg. Ja det er musene og andre kryb der farer rundt og gør mig forskrækket, svarede Frederik. Jeg begyndte at grine, det gir’ mening for mig, fordi jeg har en hest, der nogen gange bliver 2 år oppe i hoved når vi er på tur, og han bliver altså 20 år næste gang.

Jeg vil på det varmeste anbefale Anne Mette til alle der har dyr, og jeg synes at I skal give jer selv, den oplevelse at snakke med jeres dyr på denne måde. Jeg tror rigtig mange ville få et andet forhold til deres kæledyr, hvis de vidste
hvordan deres dyr har det. 

Anne Mette af ❤️ 1000 1000 tak for det du gør.

Lisette Ahm

Jeg har af flere omgange benyttet mig at Anne Mettes evner til min hest Freja. Første gang vi havde besøg af Anne Mette, var forud for en periode jeg vidste ville blive svær for både Freja og jeg, Frejas bedste ven, og hans mennesker, skulle videre til en anden stald og med Anne Mettes hjælp fik vi forklaret Freja, hvorfor hun ikke skulle med og Freja kunne fortælle mig, hvordan jeg kunne hjælpe med at
gøre perioden lettere for hende.

Senere har Anne Mette hjulpet os med at vælge en god part, som ikke bare fungerede for mig, men også for Freja. I sidste weekend måtte vi igen have hjælp. Freja havde ændret meget markant adfærd over meget kort tid og jeg kunne ikke finde en god forklaring. Den oplagte var unoder, men jeg kender min hest godt og kunne mærke at der måtte være noget mere bag, som jeg simpelthen ikke opfangede og frustrationerne voksede fra begge parter. Efter at have talt med Freja gennem Anne Mette, fik jeg bekræftet min anelse – der lå noget mere bag – og selvom det ikke var noget som kunne fikses her og nu, er Freja blevet hørt og forstået og vi kan begynde at
arbejde i den rigtige retning.

Der er så mange situationer som denne, hvor dyr ændrer adfærd, og bliver misforstået og stemplet som utilregnelige eller tossede og til sidst opgivet. Derfor er det godt vi har mennesker som Anne Mette der kan hjælpe og guide. Tak for dig og tak for hjælpen endnu engang.

Rie Lykke Skjold Løvkvist

Min Smukke mand – min kat Mikkel, måtte jeg desværre aflive d .20. November, meget pludseligt.
Da min kammerat sagde han kendte Anne Mette og fortalte hvad hun kunne, blev min sorg formindsket. Jeg kunne få en sidste samtale med Mikkel Musen.

Jeg tog kontakt til Anne Mette og fortalte kun kort at jeg havde aflivet min kat, intet andet… Efterfølgende sendte jeg nogle spørgsmål til Mikkel, med meget nervøsitet om de kunne besvares.

MEN har i dag haft en fantastisk samtale med KONGEN (som Mikkel beskrev sig selv- Hvilket han også var). Jeg fik besvaret mine spørgsmål, ro i sindet og følelsen af jeg endelig ku’ gi slip

For Mikkel har haft et godt liv hos mig, vidst han var min store kærlighed og er taknemmelig for jeg stoppede hans lidelse hurtig. Tusind tak for dig Anne Mette.

Nadia Stephanie Storm

Jeg vil gerne Anne Mette de bedste “anbefalinger “. Vores kat Felix var væk… det plejer han aldrig at være …. da vi ikke havde set ham i 3 hele dage, kontaktede jeg AM, jeg troede ikke så meget på det, men valgte at lade min tvivl komme AM til gode.

Heldigvis, for efter at have sendt AM et billede af Felix gik der få timer, så ringede hun og fortalte hun havde været i kontakt med Felix og han var ikke død, men lukket inde i et gammelt mørkt skur ikke langt fra hjemmet . Og ja jeg fandt ham ca. 100 m fra hvor vi bor … I live, sulten, tørstig og meget træt. Men hjem kom han. tak.

Anne Mette Stilling

Jeg har igennem det seneste år anvendt Anne Mette når jeg havde behov for at tale med mine heste og hunde. Og det har jeg haft uendelig meget glæde af.

Specielt da jeg pludseligt mistede min dejlige store hanhund Scooby som desværre kun blev 6 år, men det var så stor en hjælp for både ham og mig at få sagt de sidste kærlige ord til hinanden via Anne Mette.

Sorgen var stor og hans efterladte bedste veninde, min dejlige Peanut på 8 år, varjeg meget bekymret for, så jeg bad Anne Mette om at ‘tale’ med hende. Det var en stor læring for mig og en kanon hjælp til at hjælpe os begge igennem sorgen! Peanut var afklaret og bad mig om at ikke tænke på ham med sorg, men tænke på alle de glade oplevelser vi havde haft med ham ❤️ og hun fortalte, hvad hun havde brug for, for at komme ovenpå igen, endda meget konkret.

Bl.a. spurgte hun til en rødlig bold hun savnede og ikke kunne finde. Jeg vidste præcis hvad det handlede om. Da vi fik hende, fik hun et rundt lille pivedyr som hun brugte som hendes trøster, hvis hun var ked og usikker eller skulle være alene og når hun skulle sove.

Den var blevet væk for mange år siden – da vi fik Scooby behøvede hun den ikke længere, men nu havde hun brug for den igen. Så på vej hjem fra arbejde købte jeg dagen efter en ny. Hun blev rigtig glad og legede og fjollede med mig som hun plejede at gøre med hendes Scooby. Når hun ikke ville lege mere blev den nye trøster gemt i kurven.

Så vi har begge fået en stor hjælp til at bearbejde sorgen.

Chalotte Nordlund

Vi mistede vores gamle kat for 2,5 år siden. Vi var tynget af sorg og besluttede os derfor at give en kat fra et internat en mulighed. Vi fandt Angel, en 7 årig Maine Coon. Vi vidste ikke meget om hendes fortid, udover hun og flere andre katte blot var
blevet efterladt.

Vi flyttede efter kort tid i en lejlighed. Angel viste ingen tegn på, hun ville ud. Jeg kunne dog fornemme, der var et eller andet. Jeg fandt Anne Mette via en veninde. Vi aftalte en dag, hvor Anne Mette ville tage kontakt med hende og vi efterfølgende
skulle snakke sammen. Anne Mette kunne beskrive Angels adfærd meget tydeligt.

Hun kunne fortælle om Angels og mine små ritualer, hvordan jeg taler meget med Angel. Hun fortalte også om, at Angel manglede sine kattevenner. Vi i familien blev derfor enige om, at vi ville finde hende en ven. Vi købte en Maine Coon killing på 1 år, som vi hentede hjem. De startede i hvert deres rum, men efter kun 2 dage, begyndte de at være sammen og de kan ikke undvære hinanden i dag ❤

Vi har fået en gladere kat, der er blevet mere tryg ved, når vi ikke er hjemme. Jeg kan klart anbefale Anne Mette til at kommunikere med dit dyr. Hun formidler på en skøn og naturlig måde �� – og I vil få en skøn indsigt i jeres dyr og derved få et
tættere forhold ❤

Karin Waidtløw

Jeg kontaktede Anne Mette, fordi hun havde hjulpet min venindes katte. Så det måtte jeg prøve. Min kat Fitta (betyder søde på færøsk) på næsten 14 år skal tage piller for lavt stofskifte, og det er en kamp at få hende til det. (har tre katte og hund, så det med
piller har jeg ligesom prøvet mange gange). Desuden tissede hun mange steder.

Anne Mette fik besked fra hende, om at hun ikke ville tage de piller, fordi det var tørt og ubehageligt. AM forklarede hende så, at det var nødvendigt og så svarede hun ok. Og der har ikke været nogen problemer siden. Ang. tisseriet siger Fitta, at hun vil ha´ orden i tingene.

Når de ligger og flyder, så tisser hun på det. Jeg har efterfølgende været opmærksom på, ikke at lade ting ligge på gulven som f.eks håndklæder, poser, tasker osv. Det er blevet meget bedre med det, men der sker lidt uheld engang imellem. Og det er min skyld, hvor jeg glemmer de ting.

Fitta fik også forklaret, hvorfor hunden ikke var her mere. Jeg mistede min Golden retreiver i sept. og var nødt til at køre til dyrelægen, hvor hun blev aflivet. Det var ellers meningen, at når det skulle være, så skulle det være herhjemme. (blev næsten 14 år).

Jeg er meget glad for clairvoiancen fra Anne Mette og har anbefalet mange til hende.

Bjørg Haraldsen

Jeg har over flere omgange fået god hjælp af AM i form af dyreclairvoyance. Først fik jeg god hjælp til min hund, som fortalte, at hun altså ikke ville i bad, men godt ville vaskes udenfor. Hun vidste nemlig godt, at hun skulle vaskes pga. allergi.

Senere bad jeg AM om hjælp med min kat Freja, som ikke ville komme ind, men som var flyttet ud i vores garage. Der bor hun stadig, men nu ved jeg hvorfor; hun har brug for at kunne komme ud og lede efter sin ven som hun havde mistet.

Jeg vidste jo med det samme af det var Porsche som AM talte om. Han forsvandt den  17.7.2014 og jeg kendte ikke hans skæbne. AM havde efterfølgende en samtale med Porsche som jeg altid har følt levede men selv om jeg har gjort meget så var han som sunket i jorden.

AM fik at vide at han var på en gård på Lolland, var kørt med en håndværkerbil. Der arbejdede han. Han havde det godt. Jeg fandt frem til gården via efterlysningssider på Facebook. Porsche viste sig for mig og AM var med mig via telefonen og hun havde telepatisk
kontakt med Porsche. Han ville dog ikke med hjem, da han har et arbejde på gården.

Han havde en besked til os:
“Alt er godt. Vi vil være i hinandens hjerter – vi ses igen. Tak for alt I lærte mig om det gode i mennesker. Det var et paradis at bo hos jer. Jeg restituerede og ladede op hos jer – nu arbejder jeg videre. Her er der brug for mig på en anden måde. De har brug for mig til at passer på …. Tak til jer”.

Vi har altid vidst vi ville have respekt for hvad han ville og vidste at han ikke skulle fanges med fælde. Så det står vi ved og han passer nu sit arbejde. Da han kom frem så var det for at vise mig at han var der og sige hej og farvel❤️ I 4 år havde vi ikke vidst hvor han var. Nu fik vi vished.

Det er et fantastisk samarbejde vi har haft med AM i forhold til at få vished omkring Porsches skæbne. Alle budskaber er leveret med kærlighed og respekt for både mennesker og dyr. Jeg vil afgjort benytte AM igen såfremt der opstår problemer med mine skønne dyr. Jeg
giver AM de bedste anbefalinger med på vejen.

Janne Vagn Nielsen