Kontakt til afdøde dyr

Jeg kan tage kontakt til dit afdøde husdyr ud fra et foto

Du savner dit afdøde dyr. Måske gik det så hurtigt, at du ikke føler I fik sagt rigtigt farvel. Måske går du rundt med en dårlig samvittighed ift. dit afdøde husdyr.

Jeg kan tage kontakt til dit afdøde husdyr ud fra et foto. Når dit dyr er gået over på den anden side, hviler det. Denne tilstand er vigtig for dyret, og der vil jeg ikke forstyrre det.

Efter 3-4 måneder er det muligt for mig at komme i kontakt med dit dyrs sjæl. Så ønsker du dette, kan du sende mig de spørgsmål og beskeder du har til dit dyr, og jeg formidler spørgsmål svar i mellem jer.

For at du ved, at det er dit dyr, jeg er i kontakt med, indleder jeg med at beskrive nogle typiske kendetegn ved dets personlighed. Så du med sikkerhed ved, at det er dit dyrs sjæl, jeg taler med.

Min Smukke mand – min kat Mikkel, måtte jeg desværre aflive d .20. November, meget pludseligt.
Da min kammerat sagde han kendte Anne Mette og fortalte hvad hun kunne, blev min sorg formindsket. Jeg kunne få en sidste samtale med Mikkel Musen.

Jeg tog kontakt til Anne Mette og fortalte kun kort at jeg havde aflivet min kat, intet andet… Efterfølgende sendte jeg nogle spørgsmål til Mikkel, med meget nervøsitet om de kunne besvares.

MEN har i dag haft en fantastisk samtale med KONGEN (som Mikkel beskrev sig selv- Hvilket han også var). Jeg fik besvaret mine spørgsmål, ro i sindet og følelsen af jeg endelig ku’ gi slip

For Mikkel har haft et godt liv hos mig, vidst han var min store kærlighed og er taknemmelig for jeg stoppede hans lidelse hurtig. Tusind tak for dig Anne Mette.

Nadia Stephanie Storm