Træning med dit dyr

Træner du med dit dyr? Har I svært ved at opnå resultater og udvikling i træningen. Jeg kan ud fra et foto af dit dyr og din beskrivelse af
problemet gå ind og tale med dit dyr om, hvad det mangler, for at det forstår og dermed samarbejder. Jeg går desuden også ind på dit dyrs krop og ’mærker det igennem’ for skader, og om det har smerter.

Du vil få værktøjer til at komme videre i jeres træning sammen.

Jeg kontaktede Anne Mette, da min hund Optimus på 4 år, var løbet ud af banen til en Lp prøve. Jeg ville vide årsagen og hvad han gerne ville træne. Optimus fortalte, at han intet formål kunne se med og træne lydighed.

Han ville gerne hyrde får og lave tricks. I dag (7 måneder senere) hyrder han får og vi skal lave hans første FS (Freestyle) program. Han er nu den gladeste hund og med meget fokus. Jeg er så taknemmelig for Anne Mettes hjælp❤

Helle Norup